Vědecké objevy v medicíně 21. století - převrat v léčení člověka jako hmoty

Tisíce let prověřené a vyzkoušené účinky bylin

Protože máme ve svých rukou znalosti našich předků tisíce let prověřené, a jedinečné bio bylinky s výjimečným obsahem léčivých biodynamických látek a certifikacemi, které mají dech beroucími výsledky, může se EU a světový farmako-lobbing snažit sebevíc. Každý člověk, který jednou dojde na pomezí, kde už mu prostě pilulky nepomáhají, ba naopak škodí, začne z pudu sebezáchovy hledat, co by tedy mohlo pomoci. A co funguje nebo nefunguje – prostě pravda se ukáže na konci dne.

Levandule Angustifolia Mustead původní odrůda - královna bylin

Výzkumy a analýzy po celém světě se nedostatkové levanduli lékařské Angustifolia Munstead věnují, protože královnou bylin ji staří řečtí a římští lékaři nenazvali jen tak.

Stovky výzkumů o důležitosti a hlavní roli spojení Mozek – Srdce _ Mikrobiom a jejich neurony a stavební buňky jsou zdokumentovány v publikacích Bruce Liptona, publikacích Thomase R. Vernyho, M. D. a vědeckého nebo i týmu vědců kolem vizionáře Joe Dispenzy.

Co je ovšem nejpodstatnější, že prestižní University v USA, Izraeli, Brutánii, severských zemích, především Finsku, Švédsku ale i Dánsku potvrdily, že se medicína se svou důležitostí DNA a genomu mýlila.

Proč tedy máme takové výsledky s BIO Levandulí Chodouňskou?

PĚSTUJEME TADY SVĚTOVÝ UNIKÁT

Světový vědecký objev základního fungování našeho těla aneb jak je možné, že Kuby Clemens běhá a chodí s přerušenou míchou?

Přenos informací v našem těle

Přenos informací probíhá přes všechny buňky našeho těla, nikoli z mozku do jednotlivých orgánů, jak jsme se v minulosti domnívali. Shodují se prestižní výzkumy takových universit jako například University of Pennsylvania, Lékařská fakulta Harvardské univerzity /Jeffrey Macklis/, Univerzita Bar Ilan v Izraeli, Charité univerzity v Berlíně, nebo Wernera Heisenberga - nositele Nobelovy ceny. Ale desítky dalších výzkumů v období od roku 2000 do současnosti (severské země, prestižní univerzity EU, ale i Oxford.

1984 - Candance B. Pert objevila molekuly (nazýváme naši duši mimo vědu) ŽIVOTA v neuropeptidech. Je potřeba podpořit tyto neuropeptidy organickými flavonoidy. Obrovské množství flavonoidů. Která rostlina to může nabídnout? Bio Lavandula Bohemia.

Připravil: Organic Lavandula Bohemia team
V Praze 20. září 2023

levandulové údolí