
Menu od 14.4. do 30.4.
Polévky
Krém z mladého špenátku česnekovým toustem
Zelňačka s Tetínskou klobáskou, pečenými rajčaty a brambory od Stehlíků
Chuťovky k mojitu, pivku a proseccu
Naše paštika z kuřecích stehen s růžovým pepřem, cibulovým dipem a chlebem
Degustační prkénko s tapas s vajíčkovou a ředkvičkovou pomazánkou se sýrem Cottage a jarní cibulkou
Zapečená vajíčková lavina se slaninou, vejcem a čedarem…Doporučujeme s Levandulovým pivem
Vegetarian
Jarní kapustové karbannátky, brambory Grenaille s bylinkovým dipem a okurkovým salátem
Veggie guláš s luštěninami, tempehem a bramborami na koriandru a rajčatech
Z volných chovů
Kotleta na grilu s bramborovým salátem s ředkvičkami a jablkem
Krkovička na medu s česnekovými Grenaille bramborami
Dezerty
Naše koláče
Prošívaná deka
Ovocný s drobenkou
Náš kefírový
Čokoládový perník s marmeládou
Perník s čerstvým ovocem uvnitř politý čokoládou
Obrácený jablečný
Teplý krambl s naší výjimečnou pečenou Granbollou s BIO Levandulí Chodouňskou
Naše teplá BIO pohanková kaše od Krejsů z Orlických hor vytuněná semínky a ovocem
