Menu restaurace Na Louce

V restauraci Na Louce, umístěné v srdci Levandulového údolí s výhledem na posvátnou horu Plešivec a naše bio pole, se věnujeme přípravě tradičních specialit českého a slovanského kalendáře. Na talíři tak najdete tradice a pokrmy našich předků v moderním kabátku a z našich nebo sousedských farem, zahrad, lesů a polí.

V obdobích, kdy je nutné obrátit se na externí dodavatele, pečlivě vybíráme pouze maso, vejce a další speciality z volného chovu nebo ekologických farem. Zeleninu a ovoce získáváme v biokvalitě, od českých zemědělců a z permakulturního pěstování. Sýry a další lahůdky pocházejí od místních farmářů a producentů, jako jsou ti z Tetína a dalších regionů.

Naše pivo pochází ze spolupráce s Všeradickým pivovarem, zatímco víno vyrábíme ve spolupráci s moravskými vinaři, jako je například Mirka Ježková. S láskou k tradicím a svátkům vaříme v souladu s českým kalendářem a každý víkend se věnujeme oslavě tradičních zvyků a svátků, od Tří králů až po Advent. 

Letní menu

Z volných chovů  Steak z krkovičky z přeštíka na grilu se šťouchanými bramboryKuřecí steak na ...

Meruňkové hody

28. - 29. června Meruňkové knedlíky se žahourem, tvarohem a máslemMeruňkový koláč s drobenkouOpečen...

Jahodové hody

7.  – 8. června Jahodové knedlíky se žahourem, tvarohem a máslemJahodový koláč s drobenkouOpeč...

Velikonoční menu

Menu od 14.4. do 30.4.  Polévky Krém z mladého špenátku česnekovým toustem Zelňačka s Te...

Jarní menu

MENU DO 13.4.2025 Polévky Jarní luštěninová polévka s čerstvým koriandrem a petrželkouKrém z mladé...

Dubnové jarní menu

Polévky Brokolicový krém se smetanovou čepičkouJarní bramboračka Chuťovky k mojitu, pivku a prosec...

Březnové menu

1. – 2. březnaJarní probuzeníPolévky Porková s parmazánemStaročeská couračka Hlavní menu Kuřecí p...

levandulové údolí