Unikátních 5000 BIO růží z Kazanlaku najdete NOVĚ v Levandulovém údolí

Protože chceme léčit výjimečnými evropskými bylinkami, navázali jsme přítelství s Bulharským Růžovým údolím a vysadili 5000 BIO růží z Kazanlaku, s vysokým obsahem vitamínu C a výjimečným olejem v okvětních lístcích pro vaši imunitu a krásnou pokožku.

levandulove udoli-49

Damašská růže je známá pro své vlastnosti, které pleť zjemňují, regenerují a zklidňují. Její léčivá aromaterapeutická vůně má pozitivní vliv na limbický systém, zmírňuje podrážděnost mysli i nervů, uvolňuje napětí až křeče a napomáhá celkové regeneraci těla.

BIO růže účinně čistí a hydratuje pleť, proniká hluboko do nervových vláken a zklidňuje pokožku. Zlepšuje pružnost a lesk vlasů a zvyšuje jejich odolnost proti nepříznivým vlivům.

Použití v nálevu, sirupu a nápojích BIO kvality pomáhá tlumit bolest a podporuje trávení, neboť růže pozitivně ovlivňuje tvorbu žluči. Růžový čaj z čerstvých nebo sušených listů je plný antioxidantů a obsahuje stejné množství fenolů jako zelený čaj, což mu přináší srovnatelné zdravotní přínosy. Uvádí se, že snižuje riziko rakoviny a cukrovky, chrání mozek před degenerativními onemocněními a má silné analgetické a protizánětlivé účinky.

levandulove udoli-21

levandulové údolí