ČAJ PLNÝ VITAMÍNŮ
BIO maliny jsou bohatým zdrojem cenných fytonutrientů, vitaminu C, manganu, riboflavinu, kyseliny listové, niacinu, hořčíku, draslíku, mědi a vlákniny. Mají silné antioxidační účinky – větší než jahody, třikrát vyšší než kiwi a desetkrát vyšší než rajčata. Podobné vlastnosti má i BIO levandule.
BIO jahody obsahují vitamin C, vitaminy skupiny B, provitamin A a minerály, jako jsou draslík, vápník, fosfor a železo. Najdeme v nich také kyselinu salicylovou, citronovou a šťavelovou.
BIO pomeranče jsou známé vysokým obsahem vitaminu C. Jsou také zdrojem vlákniny a vitaminů skupiny B, například thiaminu (B1) a riboflavinu (B2). Obsahují rovněž beta-karoten s antioxidačním účinkem.
BIO jablka přinášejí široké spektrum minerálů: sodík, draslík, hořčík, vápník, fosfor, železo, měď, zinek a mangan. Z vitaminů pak zejména vitamin C, E, B6, riboflavin, niacin a thiamin.
BIO ibišek je ceněn pro svou výraznou chuť a tradičně se využívá v bylinných směsích, které podporují vitalitu a osvěžení těla i mysli.
Všechny tyto cenné suroviny jsme pečlivě a ručně namíchali v naší manufaktuře společně s BIO Levandulí Chodouňskou, která je výjimečná svými antioxidačními vlastnostmi a svěží vůní.
Už jste někdy ochutnali čaj, který nejen báječně chutná, ale zároveň obohacuje vaše tělo o tolik cenných látek?